Woning Algemeen

OMSCHRIJVING


Op deze pagina vindt u een omschrijving van de indeling van de woning De Spil 18.

indbeggr

 Benedenverdieping;

Twee deuren ten behoeve van toilet en meterkast en via de derde deur komt u in de woonkamer, met hierin een gezellige en comfortabele gasgestookte “open haard”, SAT-KTV met ca.80-100 mondiale zenders en een gecombineerde DVD/Videorecorder, een heerlijk comfortabele zithoek en een zespersoons eethoek. De open luxe inbouwkeuken is voorzien van alle inbouwapparatuur als vaatwasser, afzuigkap, keramische kookplaat, combi-magnetron en koelkast met diepvriesvak.

 
Via de keukenbuitendeur komt u op het terras aan de achterzijde van de woning.

Aan de voorzijde in de woning bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoons bed (2.00 x 1.80). In de slaapkamer is een KTV inclusief videorecorder aanwezig, grote slaapkamerkast,  en een buitendeur die uitkomt in de tuin aan de zijkant van de recreatiewoning.

Verder bevindt zich aan de voorzijde een luxe badkamer met o.a. vloerverwarming en een bubbelbad. Achter een glazen deur staan de wasmachine en wasdroger opgesteld.

 indverdieping

Bovenverdieping;      

Direct naast de trapopgang is een muurkast waarin de CV-ketel en boiler staan opgesteld. Deze kast is ook te benutten als opbergruimte. Aan de voor- en achterzijde bevindt zich een slaapkamer met twee éénpersoons bedden. Hier is ook een kluisje aanwezig. Beide slaapkamers zijn voorzien van een KTV inclusief videorecorder en ruime vaste inbouwkasten.


Tussen de voor- en achterslaapkamers is de tweede badkamer met wastafel, toilet en douchecabine. Tevens verkrijgt u toegang naar de ruime luxe sauna. U kunt de saunaramen van de dakkappel vanaf de binnenzijde geheel/gedeeltelijk verduisteren.


Om de woning; U heeft een eigen tuin rondom de woning. In de voortuin staat een nagemaakte ouderwetse waterput. Het terras aan de achterzijde heeft een zespersoons tuinstel, met parasol.

Dit terras kan ’s-avonds sfeervol verlicht worden.  

De bovenetage is voorzien van ingebouwde rolluiken, terwijl nagenoeg alle grote ramen beneden zijn voorzien van af te sluiten ouderwetse luiken. De tuin is voorzien van een sproei-installatie die wordt bediend via een elektrische grondpomp. Voor de tuinliefhebber staat er tuingereedschap in de berging, maar denk om de buizen van de sproei-installatie. Het grasmaaien is uitbesteed. Het grondperceel (plm. 420 m2) is omheind door smeedijzeren hekwerken, haagbeuken en een aangeplante jonge houtwal.  

 

berging

Berging/open garage;

In de berging is een afzonderlijk “grondkeldertje” waarin de elektrische grondwaterpomp staat. In dit grondkeldertje kunnen ook bijv. uw flessen heerlijk natuurlijk koel worden opgeslagen.
In deze berging staan een aantal fietsen gratis ter uwer beschikking. De spelregels en waarborgen voor dit gratis gebruik alsmede het aantal en soort aanwezige fietsen, krijgt u na reservering en ontvangst van uw 2e betaling via de e-mail toegezonden tezamen met de mogelijkheden om gebruik te maken van de elektronische zwempas die u dagelijks gratis toegang biedt tot het overdekte zwembad Jaspers. In deze (af te sluiten) berging kunt u gemakkelijk fietsen stallen en/of het tuinstel opslaan.

Aan de voorzijde van de berging zit een buitenkraan die opgepompt grondwater geeft.

In de open garage kunt u eventueel uw auto stallen.  U kunt en mag zoals u ziet meerdere voertuigen bij uw woning plaatsen.